Martin Wedema
€ 830,- opgehaald

Met mijn leeftijd van 53 jaar en gezegend met een gezond lichaam ga ik graag de uitdaging aan om nog fitter te worden om op 10 december voluit de ring in te gaan. Die keuze hebben de patiëntjes niet waar wij voor boksen. Zij worden geboren met een hartafwijking en zullen meestal hun hele leven hier beperkter door zijn. Ook geldt dit voor de naaste familie, jaren reizen naar het ziekenhuis, plannen van zorg rondom het kind, opvang voor broertjes en zusjes en dan nog zware belasting voor hun eigen relatie.

Mijn vriendin heeft 7 jaar op de kinder-intensive care deze categorie patiëntjes verzorgd en weet hoe spannend en uitputtend het voor iedereen is. En hoe mooi als er dan bij een kindje een nieuwe techniek werd gebruikt die aansloeg en het kindje de operatie overleefde. Want dat is waar ik voor ga knokken…. Donaties voor nieuwe onderzoeken, technieken, betere materialen, begeleiding en alles wat er nog meer voor nodig is om maximale kansen te creëren.

Als golfprofessional werk ik al lange tijd dagelijks aan mijn eigen swing en de golftechniek van vele lesklanten. Steeds meer blijkt dat een gezond en fit lijf helpt om vorderingen te maken. Door spelers advies te geven over hun manier van trainen en spelen maar ook om zelf ook fit te blijven werk ik aan mijn fysiek. Met cardio en krachttraining gaat dit goed. Maar het blijft lastig om gemotiveerd te blijven wanneer de trainingen eenzijdig en bekend worden. Ook de golftechniek kan na verloop van tijd te gewoon worden.

Daarom wil ik door te gaan boksen op een voor mij helemaal nieuwe manier beweging en fitness combineren. Als dit dan kan met een enthousiaste groep trainers en deelnemers waarbij de opbrengst ook nog eens iets belangrijks als het goede doel voor kinderen met hartafwijkingen kan ondersteunen is dat heel mooi.

Die paar klappen die ik krijg fixt mijn eigen zuster wel, dat heb ik er graag voor over!

Shirtsponsor worden

Te betalen: € -