Geert Krikke
€ 1.550,00 opgehaald

Ik ben Geert Krikke, een ondernemer in de techniek en geen geboren bokser. Waar je wél of niet mee geboren wordt, kun je niet kiezen. Het is niet vanzelfsprekend dat je perfect ter wereld komt, het is wél vanzelfsprekend dat je er niet alleen voor komt te staan.

In knokken-met-je-hart zamelen ondernemende mensen geld in voor Stichting Hartekind die daarmee onderzoek naar aangeboren hartafwijkingen steunt.

Deze onervaren, boksende ondernemers boksen na 4 maanden intensieve voorbereiding een gesponsorde wedstrijd in een heus boksgala. Ik ben dus zo’n ondernemer.

Ik ben blij dat knokkenmetjehart.nl mij heeft gevonden, ik wil meedoen. Het brengt naast de financiële steun ook mensen in verbinding.

Verbinding tussen medeknokkers en trainingsmaatjes, (bezorgde) familie en vrienden, de stichting, ouders en patiënten, enzovoort. Het werkt ook door in mezelf: de trainingsarbeid en focus brengt me terug in verbinding met mezelf en daarmee in verbinding met mijn omgeving.

Straks ga ik voor het eerst de ring in en wil je vragen: doe dit samen met mij. Help me in mijn wedstrijd, help me om Stichting Hartekind te steunen. Alles is welkom: enthousiaste steunbetuigingen, aanwezigheid bij het gala, sponsoring in elke vorm. Elke bijdrage is fantastisch!

Hopelijk tot dan!